Een snelle, volledige lichaamstraining die je overal kunt doen
Gemotiveerd blijven om te trainen heeft alles te maken met in de stemming komen door voldoende alternatieve trainingen te hebben die je bezig houden – oftewel geïnteresseerd. Deze complete workout – ontworpen door de populaire Dempsey Marks – zorgt voor een snelle manier om aan een geweldige workout te beginnen, waar je ook bent! Ben dol op thuistrainingen!

Plank naar naar beneden kijkende hond
Doelen: schouders, armen, buikspieren, rug

Begin in een hoge plank, met je schouders boven je polsen gestapeld. Zorg ervoor dat je voeten op schouderbreedte uit elkaar staan. Betrek je kern en houd je ruggengraat recht. Houd de hoge plank 5 ademhalingen vast.

Druk in je handpalmen en stuur je heupen omhoog en terug in de naar beneden gerichte hond. Spreid je handpalmen wijd en trek je schouders weg van je oren. Houd de naar beneden gerichte hond 5 ademhalingen vast voordat je terugkeert naar de hoge plank. Herhaal 5-10 keer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *